Ποιοι είμαστε

ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το όραμά μου

Οι φωτογραφίες του γάμου έχουν σκοπό να μας θυμίζουν ευτυχισμένες στιγμές, γεμάτες προσδοκίες για μια όμορφη ζωή.

Επιθυμία μου είναι να γίνω μέρος της εμπειρίας δύο ανθρώπων που ενώνονται, και να αποτυπώσω τη χαρά και το φως της αγάπης τους αναδεικνύοντας παράλληλα τη μοναδικότητα της προσωπικότητάς τους.

Τα ερωτευμένα ζευγάρια ταιριάζουν απόλυτα με το διάφανο ελληνικό φως και ταυτίζονται με το αιώνιο και το άφθαρτο. Μαγικές τοποθεσίες όπως η Ακρόπολη, ο ναός του Ποσειδώνα, οι Δελφοί, η Αρχαία Ολυμπία και άλλοι, δημιουργούν το ιδανικό σκηνικό.

Η κάθε μια από τις τέσσερις εποχές έχει το δικό της φως και τα δικά της μοναδικά χρώματα. Η ίδια η φύση, σαν έργο τέχνης, γίνεται το πιο όμορφο σκηνικό για το γάμο σας, όποια εποχή του χρόνου και να διαλέξετε.

Dinos Papawinter

Κωνσταντίνος Παπαχειμώνας
Βασικός Φωτογράφος και δημιουργός
της Bright Bright Photography

Είπαν για εμάς...

“Όταν ο επαγγελματισμός ξεπερνάει τα προσδοκώμενα, όταν νιώθεις σαν να σε γνωρίζουν χρόνια και ξέρουν ακριβώς πως να φωτογραφίζουν τη ψυχή σου… Συγχαρητήρια σε όλη την εξαίρετη ομάδα…”
Χριστίνα - Αλέξανδρος

“Άψογη δουλειά, επαγγελματισμός στα 100%, πεντακάθαρες εικόνες και το πιο σημαντικό… το συναίσθημα που βγάζει κάθε φωτογραφία είναι μοναδικό.”

Σελήνη

“Τελείες φωτογραφίες σε τέλεια τοπία που διατυπώνουν με το καλύτερο τρόπο την μοναδική στιγμή του γάμου!!!”

Ιφιγένεια - Σταμάτης

“Πολύ όμορφες και ποιοτικές φωτογραφίες με επαγγελματισμό και τεχνογνωσία! Απίθανα τοπία και σκηνικά που αντανακλούν στο απόλυτο την μοναδικότητα της στιγμής!”

'Αννα